Næring

Næring på Anker

Stiftelsens næringslokaler er fordelt på fem forskjellige lokasjoner sentralt i Oslo.

Totalt disponerer stiftelsen ca 12000 kvm med næringslokaler, som fordeler seg mellom kontor, butikk og serveringslokaler. Vi har også flere større parkeringsanlegg.

Eksempler på leietakere: Joker, Kiwi, Narvesen, Sykkelpikene, Velochef, Oslo Brewing Co, The Beauty Hub, Helseetaten, Lala m.m

Kontakt oss på gjerne for spørsmål om ledige lokaler!

Kontakt oss

Beliggenhet

Ankerkvartalet ligger i hjertet av Oslo.

Midt i mellom noen av de mest trafikkerte gatene i byen, som Torggata, Storgata og Hausmannsgate er Ankerkvartalet en livlig og veldig sentral lokasjon. Her finner du mange næringslokaler, kontorer og parkeringsplasser. 

Storgata ble fra 2019-2022 renovert og sammen med Torggata stort utviklingspotensiale i forhold til næringvirksomhet.

Københavngata 10 ligger midt på Grünerløkka rett ved Sofienbergsparken og Birkelunden. Bygningen er gamle Bergene sjokoladefabrikk som har fått nytt liv med boliger, næringslokaler som kontorer og butikk og et stort parkeringanlegg.

Gøteborggata 8 er en del av gamle Freia sjokoladefabrikk. Et utsøkt bygg, der ingen rom er like. Freia (Mondelez) har fortsatt sine kontorer i våre lokaler.

Trondheimsveien 37 ligger rett ved Botanisk Hage og er et spennende bygg med særegent preg. Her kan du finne veldig god pizza og et arkitektkontor.

Sandakerveien 76 ligger et steinkast unna Storo. Her finner du det nye KIWI konseptet, samt parkering.

Platous gate 14-16 er det nyeste bygget i vår portefølje, vi kommer til å utvikle dette lokalet over de nærmeste årene. Det er et stort potensiale her, da området er en del av det planlagte «Landbrukskvartalet».

Strategi

Anker STI planlegger å utvikle kvartalet i takt med byutviklingen som har vært i området de siste årene. Vi jobber nå med å knytte til oss spennende næringsleietakere og vi planlegger også arkitektonisk løft av uteområdene rundt hele kvartalet.

Oppgraderingen av Storgata, utviklingen av Torggata og Markveien, samt Schous-kvartalet har gjort hele området til et yrende og populær møteplass som vi ønsker å bli en del av.

Vi kommer til å involvere både kommunen og bydelen i planene for å få en helhetlig utvikling.

Vår næringsstrategi omfatter følgende områder:

Levende: Våre arealer skal være attraktive, levende og tiltrekkende. Vi ønsker et positiv miljø og områdeutvilking på alle våre lokasjoner.

Bærekraftig: Vi ønsker at bærekraft skal være gjeldende i alle aspekter ved vår næringsdrift. Miljøvennlige løsninger, resirkulering og grønne bedrifter skal stå i fokus.

Enkel Kundereise: Både næringsleietakere og alle andre gjester på våre adresser skal møte et oversiktlig, lettfremkommelig og innbydende område som innbyr til tilstedeværelse og ønske om å komme tilbake.

Næringslokaler

Næringslokaler

Vi tilbyr enkle, velholdte og attraktive lokaler. Som stiftelse er vi en solid utleier som kan skilte med fornuftige leiepriser, gode vedlikeholds og driftsløsninger, samt sikkerhetstjenester.

Ledige lokaler

Per i dag har vi 100% utleid på alle våre lokasjoner, men allerede i høst kan det være muligheter for leie av flotte lokaler hos oss.

Ankerhallen

Anker STI disponerer også en treningshall på ca 500kvm som er tilgjengelig for publikum.

Det er noen få timer igjen for 2023-2024 sesongen.

Ta kontakt på https://www.facebook.com/ankerhallen/ for forespørsel om ledige tider.

HAR DU ET SPØRSMÅL?

Ta gjerne kontakt med oss.